SCULPTUREN IN MARMER EN GRANIET

Het beeld is een combinatie van een gestileerd vormgegeven vrouw, verwerkt in een Ammoniet. De schelp vorm geeft een geborgen karakter.  Hierbij zorgt het contrast tussen de uitgewerkte vrouwspersoon en de fossiele schelpvorm voor een intrigerend beeld.

Titel: "Shel(l)ter" Materiaal: bruine albast  Afmeting: 30 cm breed 25 cm hoog

Unica Prijs: € 2.495,-

Dit beeld ontstond spontaan tijdens het hakken. Mijn enige opzet was een ”florale” vorm te maken. Gaande weg ontstond er toch een gezicht, een hand, een getormenteerde blik. Dit beeld vormt zich over de wortel houten sokkel heen. Zoals vaker bij mij het geval is, valt het kwartje over de betekenis van het beeld pas wanneer het af is; al van kind af aan voel ik me nauw verbonden met het lot van moeder aarde. “De zuchten van Gaia” verbeeldt de strijd van moeder aarde.      Privé bezit.

Sea of love verbeeld een liefdes relatie. Ondanks dat de 2 personages dicht bij elkaar zijn, geven het golvende lijnenspel en het contrast tussen het ruwe en het gepolijste materiaal de getijden binnen een relatie weer. Gedicht geïnspireerd door het beeld, geschreven tijdens een expositie door

Titel: "Sea of love"  Materiaal: zalm albast  Afmeting: 40 cm hoog en 40 cm breed

VERKOCHT

Vaak vindt ik fragmenten van een vorm interessanter dan het geheel. Daarbij heb ik een fascinatie voor de vergankelijkheid.

Beide elementen zijn in dit beeld verwerkt.

Titel: "Fallen"  Materiaal: wit/blauwe albast  Afmeting: 45 cm hoog op hardstenen sokkel

Prijs € 2.950,-

Het beeld symboliseert het ongrijpbare van het bestaan, je hebt er eigenlijk geen vat op. Hoe hard je ook probeert om het vast te houden,

het glipt soms als los zand door je vingers.

Titel: "Life" Materiaal: witte albast  Afmeting: 20 cm hoog

VERKOCHT

30.jpg